nl en
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Professionele meetapparatuur voor agri- en horticultuur, milieu, water en klimaat. Prijzen zijn exclusief btw

0

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Privacybeleid

 

Algemeen

Dit is het privacybeleid van ESTEDE Scientific, die deze webshop onder de naam www.specmeters.eu voert (hierna website), onderhoudt en orders daar uit verwerkt.

ESTEDE Scientific is een handelsnaam van ESTEDE Business Solutions B.V., statutair gevestigd in Aalten en geregistreerd onder kamer van koophandelnummer 09166887 en zal hierna als ESTEDE verder worden genoemd.
 

Doel

ESTEDE stelt zich met deze website ten doel meetapparatuur en -systemen voor weers-, klimaat- en plantgroeicondities aan haar bedrijfsmatige klanten te verkopen en informatie over de apparatuur en systemen en de toepassing ervan te geven. Alleen geregistreerde klanten kunnen op deze website bestellen. U kunt zich als klant reigstreren door een account te openen op deze website. 

ESTEDE verzamelt uw klantgegevens om bestellingen uit te kunnen voeren danwel om u van de gewenste informatie te voorzien. Uw klantgegevens kan bestaan uit uw NAW gegevens, uw telefoonnummer, e-mailadres en andere bedrijfsinformatie, die u aan ons geeft.

De invoer en verwerking van uw gegevens vindt plaats via personal computers, smartphones en andere smart devices. De gegevens worden (online) opgeslagen op servers van onze webshop host en van onze verkoop- en financiële administratie. Onze webshop host is CCV Shop.

De persoonsgegevens worden gebruikt voor uitvoering en levering van bestellingen en het verstrekken van door u gevraagde informatie. Wij gebruiken uw klantgegevens ook om na product- of dienstafname u te benaderen voor aanvullende informatie, die van toegevoegde waarde voor u kan zijn. Dit kunnen marketingdoeleinden van ESTEDE hebben zoals nieuwsbrieven en aanbiedingen, maar ook technische ondersteuningsdoeleinden zoals productupdates.

Uw gegevens worden niet aan derden verkocht.
 

Grondslag

ESTEDE verwerkt uw bedrijfs- en persoonsgegevens op basis van de toestemming, die zij daartoe heeft gekregen.

Door het invullen en daarmee geven van uw gegevens voor een bestelling, informatieverzoek of technische ondersteuning geeft u expliciet toestemming om uw gegevens voor het eerder omschreven doel te gebruiken. ESTEDE gebruikt deze gegevens alleen voor het omschreven doel.
 

Bewaartermijnen

Bedrijfs- en persoonsgegevens worden door ESTEDE niet langer bewaard, dan strikt noodzakelijk is of eventueel door de wet is voorgeschreven.
 

Maatregelen

De verwerking en bewaring van uw persoonsgegevens worden beschermd door (SSL) beveiligde online servers, die de dienst en het doel voor u mogelijk maken.
 

Cookies Website

ESTEDE maakt geen gebruik van cookies anders dan strikt technisch noodzakelijk voor een behoorlijk werking van de website. Wij slaan geen marketing of statistische cookies zelf op. Wel maken wij gebruik van Google Analytics voor optimalisatie van onze website. U kunt in uw browser bepalen of u deze cookies wilt of niet.
 

Derden

ESTEDE werkt samen of maakt gebruik van diensten van derden om deze website te voeren, uw bestellingen te verwerken en u van informatie te voorzien. Deze partijen zijn vervoerders zoals PostNL, DHL en UPS, webshop host CCV Shop en andere (online) dienstverleners. Hierbij maken wij gebruik van uw gegevens om het doel van deze website uit te kunnen voeren.
 

Uw rechten

U hebt het recht om uw bedrijfs- en persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast hebt u het recht om uw eventuele toestemming voor de verwerking van uw persoonsgegevens bij deze website in te trekken. Wij kunnen u dan niet meer van dienst zijn. U bent welkom op ons vestigingsadres om te mogen zien hoe wij omgaan met uw gegevens. U dient zich daarbij te legitimeren. 

U kunt ons bereiken op dit adres:

Vierde Broekdijk 1
7122TC  Aalten
Telefoon: (0543) 472 334
Email: info@estede-scientific.com
 

Bij en na intrekking van uw toestemming, wijziging en verwijdering van uw gegevens in onze systemen kunt u zich niet meer beroepen op eerder gedane bestellingen, verzoeken, claims en dergelijke als ESTEDE door de intrekking, wijziging of verwijdering niet meer de daartoe benodigde informatie kan achterhalen. 

Autoriteit Persoonsgegevens

Mocht u ontevreden zijn over de wijze waarop wij omgaan met de verwerking van uw persoonsgegevens, heeft u ook het recht om bij de Autoriteit Persoonsgegevens te klagen.
 

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze verklaring. Wilt u op de hoogte worden gehouden van de meeste recente verklaring, dan is het aan te bevelen om geregeld onze website te bezoeken en deze verklaring in te zien.